Variaties

Tweeling co-sleeper

Van de babybay MAXI kunt u in combinatie met de verbredingsplank een tweeling co-slaper maken.

tweeling co-sleepertweelingwieg babybay

Verbredingsplank en wandrekje
Bijbehorende verbredingsplank is ideaal om een brede bedrand te overbruggen of om het bedje 15cm breder te maken. Inclusief matrasdeel van 15 cm. De bevestigingshaken worden aan de verbredingsplank gemonteerd. De zijkanten van de plank zijn 18 cm hoog zodat er geen gat ontstaat door de overbrugging.
Door de gedeelde matras blijft het sluithekje plaatsbaar.
De plank is zo gemaakt dat het later als wandrekje gebruikt kan worden.

babybay wandrekje
Wiegje
Samen met het sluithekje en eventueel de wieltjes maak je van de co-slaper een verrijdbare wieg die ook veilig gebruikt kan worden op een andere plek.

Box
Van 2 babybay’s maakt u eenvoudig een praktische box. De bodem is traploos instelbaar.

Kinderstoel
Met de ombouwset kinderstoel kan elke babybay original omgetoverd worden tot een kinderstoel. De ombouwset bevat een zitplank, een tafelplank, een voetenplankje en een gordeltje voor tussen het tafelblad en de zitting. Met de twee halfronde delen van de babybay (niet meegeleverd) bouwt u zo eenvoudig een meegroeistoel die zeker mee gaat tot uw kleine een jaar of 10 is. De delen zijn namelijk net als de bedbodem van de babybay traploos in hoogte verstelbaar.

Kinderbank of tafeltje
Zonder verdere benodigdheden kunt u het bedje later als zitbankje of tafeltje te gebruiken. De hoogte is hierbij weer eenvoudig en traploos te verstellen (bedjes met ventilatiesleuven kunt u niet als tafeltje gebruiken).